Warning: A non-numeric value encountered in /home/kazelt/domains/smartaudio.lt/public_html/templates/as002049free/includes/includes.php on line 83

Warning: A non-numeric value encountered in /home/kazelt/domains/smartaudio.lt/public_html/templates/as002049free/includes/includes.php on line 83
JBL kolonėlės 2017

JBL kolonėlės 2017

2017 sausio 4 d Las Vegas vykusioje CES 2017 parodoje Harman koncernas pristatė naujos kartos neįtikėtino populiarumo lygi šiol sulaukusias JBL Flip bei JBL Pulse kolonėles.

JBL belaidžių kolonėlių linija - bene gausiausias ir funkcionaliausias tokių įrenginių rinkinys, o žodžių derinys "belaidė kolonėlė" ir JBL jau tampa sinonimais. Gamintojui tai pavyko pasiekti į rinką tiekiant įvairios paskirties kolonėles: "JBL Pulse" - namų vakarėliams, o solidžios "Charge" ir "Extreme" - tolimesnėms kelionėms bei pobūviams gamtoje.

JBL Flip 4 belaidė "Bluetooth" nešiojama kolonėlė - gana universalus sprendimas. Palyginti su ankstesniu modeliu, kolonėlių matmenys, svoris ir išorinis vaizdas nedaug pasikeitė - "Flip 4" kiek sunkesnė, šiek tiek pakeisti šoniniai garso sklaidytuvai. Be to, "Flip 4" įrengti du 40 mm garsiakalbiai užtikrina platesnį dažnių diapazoną bei ryškesnius žemuosius dažnius, o jos baterija leidžia muzika mėgautis 2 valandomis ilgiau nei "Flip 3".

Kolonėlės korpusas pagamintas iš guma dengto plastiko bei audinio. Skirtingai nuo metalinį tinklelį turinčių mobiliųjų kolonėlių, tokia konstrukcija užtikrina, kad įrenginys visada bus švarus. "JBL Flip4" korpusą lengva nuvalyti šepečiu ar nestipria vandens srove. "Flip 4" apsaugota nuo vandens pagal standarto IPX nuostatas. Taigi kolonėles saugu naudoti duše ar baseine, kadangi net 30 min. užtikrinamas atsparumas vandeniui panardinus iki 1 metro. Baterijos krovimo lizdą ir "mini-jack" jungtį nuo dulkių, vandens ir purvo saugo storas dangtelis, o mygtukai pagaminti iš standžios gumos. 

 

Naujųjų technologijų dėka JBL Flip 4 skamba ne tik geriau, bet ir suteikia galimybę vienu metu prijungti daugiau nei vieną mobilų telefoną ar planšetą, iš kurių "Bluetooth" pagalba galėsite transliuoti savo mėgstamą muziką. Taip vakarėlio metu kiekvienas galės pademonstruoti DJ‘aus gebėjimus. Dar viena iš naujovių, įdiegtų naujos kartos JBL Flip, tai JBL „Voice Assistant“ funkcija. Vieno mygtuko paspaudimu galėsite susisiekti su Siri Jūsų telefone, ir turėsite galimybę pakeisti dainą, sužinoti orų prognozę ar atlikti skambutį net nepaėmę mobilaus įrenginio (telefono ar planšeto) į rankas. Kad ir kaip keistai tai atrodytų, visi šie veiksmai galės būtų atliekami besikalbant su kolonėle. Verta paminėti ir tai, jog naujoji JBL Flip 4 tapo dar ištvermingesnė, integruotos 3000 mAh pakraunamos baterijos dėka grojimo trukmė net 12 valandų, o plati spalvinė gama leis kiekvienam pasirinkti sau tinkamą spalvą. Be abejonės ši kolonėlė ir toliau išlaiko savo top pozicijas kainos ir kokybės santykio kategorijoje.

JBL Pulse 3 dar viena iš neįtikėtinų naujienų belaidžių kolonėlių pasaulyje CES 2017.

Naujos kartos JBL Pulse 3 gerokai pranoksta daug populiarumo pelniusį JBL Pulse 2. Naujoji kolonėlė stebina tiek išvaizda, tiek garsu, kuris gerokai pranašesnis už prieš tai buvusius modelius. Ko gero žodžiais tai nenusakoma!

Naujoji JBL kolonėlė kažkuo primena naujos kartos lavos lempą, be šviesos efektų turinčią dar begalę privalumų. Be pagerėjusios garso kokybės vertėtų paminėti ir atsparumą vandeniui, tai garantuoja IPX7 sertifikatas (IPX7 sertifikatas patvitina, jog įrenginys gali išbūti  vandenyje iki 30 min metro gylyje). Tad nuo šiol nereikės baimintis, jog kolonėlė įkris į baseiną, upę ar ežerą. Vandens poveikiui atspariame korpuse integruoti 45 mm garsiakalbiai ir 2 pasyvieji radiatoriai (technologija "BassRadiator") užtikrina erdvinį 360° laipsnių skambesį, 24W galią bei įspūdingus žemuosius dažnius. Be to, skambant muzikai kolonėlės viduje migančios šviesos sukuria dar įspūdingesnę diskotekos atmosferą, nei gebėjo "Pulse2". Didesnės talpos ličio jonų akumuliatorius "JBL Pulse 3" vartotojams leidžia muzikos įrašų klausytis iki 12 valandų, o šviesos efektai reguliuojami naudojant "iOS" ar "Android" įrenginį.

"Pulse 3" ne tik transliuoja muzikos įrašus iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio "JBL Voice Assistant" užtikrina prieigą prie balso paslaugų sistemų "Siri" ir "Google Now". Prie telefono ar planšetės kolonėlė jungiama belaidžiu "Bluetooth" ryšiu arba naudojant 3,5 mm jungtį.

JBL Pulse 3 privalumai

  • Belaidė "Bluetooth" jungtis leidžia prijungti net du mobilius yrenginius vienu metu ir mėgautis 360° stereo garsu
  • Integruota 3,000 mAh pakraunama Li-ion baterija suteikia iki 12 valandų muzikos klausymo
  • Klausykitės muzikos paplūdimyje prie ežero ar baseino ir nepergyvenkite, jog Jūsų kolonėlė sušlaps. Nuo šiol jai nebaisus vanduo (IPX7 sertifikatas)
  • Galimybė sujungti daugiau nei 100 JBL kolonėlių į vieną sistemą(veikia tik su kolonėlėmis, palaikančiomis JBL Connect+ funkciją)
  • Vizuolizuokite 360° muziką
  • Integruota triukšmo slopinimo sistema pravers naudojant kolonėlę "laisvų rankų" režime
  • Išplėskite šviesos efektų galimybes atsisiuntę JBL Connect+ App

Lietuvoje JBL Flip 4 ir JBL Pulse 3 galėsite įsigyti 2017 pavasarį.

2017 m. išleistos belaidės JBL kolonėlės atkuria galingą garsą iš įvairių išmaniųjų įrenginių ir leidžia sujungus keleta akustinių sistemų į vieną visumą mėgautis mini diskotekos atmosfera. Muzikos įrašai švariai ir patraukliai skamba visame dažnių diapazone, o bosai verčia stalą drebėti.